Imádok konzervből ebédet varázsolni az asztalra! Még mielőtt a „csak friss kaja” brigád megtámadna, én is előnyben részesítem a friss gyümölcsöt, zöldséget, de a konzerv dolgoknak is megvan az előnye. Nem kell azon aggódni, hogy mikor romlik meg. Ha üres a hűtő, akkor is össze lehet dobni valami gyorsat a szekrényből. Ha akcióban vannak… Tovább »
5 perces tonhal saláta
Imádok konzervből ebédet varázsolni az asztalra! Még mielőtt a „csak friss kaja” brigád megtámadna, én is előnyben részesítem a friss gyümölcsöt, zöldséget, de a konzerv dolgoknak is megvan az előnye. Nem kell azon aggódni, hogy mikor romlik meg. Ha üres a hűtő, akkor is össze lehet dobni valami gyorsat a szekrényből. Ha akcióban vannak… Tovább »

Kígyóuborka nem hiányozhat a hűtőből nálunk. Nem csak a kicsik imádják rágcsálni (milyen jó is az ínyüket hűsíteni mikor a fogak nőnek!), hanem én is ehhez fordulok, ha villámgyors nasira van gusztusom. Ha kicsit több időm van, akkor nem csak natúr formájában eszem, hanem a különböző saláta öntetekkel is kísérletezem. Most is ez történt, és…
Ha beüt a kánikula senkinek sincs kedve órákig a tűzhely mellett állni. Vasárnap sem. (Főleg nekem) Ezért hoztam egy nagyon egyszerűen elkészíthető, különleges ebéd ötletet. Kicsit hosszú a leírás, de ez ne rettentsen el, mert egy kis tervezéssel nagyon gyorsan elkészül. Kiemelném, hogy vega kajáról van szó, de azt is ígérem, hogy senki nem…