Imádok konzervből ebédet varázsolni az asztalra! Még mielőtt a „csak friss kaja” brigád megtámadna, én is előnyben részesítem a friss gyümölcsöt, zöldséget, de a konzerv dolgoknak is megvan az előnye. Nem kell azon aggódni, hogy mikor romlik meg. Ha üres a hűtő, akkor is össze lehet dobni valami gyorsat a szekrényből. Ha akcióban vannak… Tovább »
5 perces tonhal saláta
Imádok konzervből ebédet varázsolni az asztalra! Még mielőtt a „csak friss kaja” brigád megtámadna, én is előnyben részesítem a friss gyümölcsöt, zöldséget, de a konzerv dolgoknak is megvan az előnye. Nem kell azon aggódni, hogy mikor romlik meg. Ha üres a hűtő, akkor is össze lehet dobni valami gyorsat a szekrényből. Ha akcióban vannak… Tovább »

A paradicsom, tonhal és bab chilivel megbolondítva ellenalhatatlan kombináció. Az, hogy szuper gyorsan elkészül, csak hab a tortán. Lehet levesként fogyasztani, pirítóssal enni, rizzsel vagy tésztával tálalni. A lehetőségek kínálata biztosítja, hogy soha nem fogod megunni. (Azért nem kell minden nap ezt enni, de ha idő szűkében vagy, kevés jobb recept van.) Hozzávalók: Levesként…