Laktató saláta, ami tökéletes akár másnap is. A maradékot könnyen be lehet pakolni uzsonnára munkába, az íze csak jobban összeáll addigra. A padlizsán és csicseri borsó húsosságát tökéletesen frissíti a fűszeres, citromos öntet. Ha pikánsan szereted, tegyél bele egy kis chili paprikát is. Elkészítési idő 40 perc. Hozzávalók 4 személyre: 2 padlizsán, 2-3… Tovább »
Sült padlizsán saláta
Laktató saláta, ami tökéletes akár másnap is. A maradékot könnyen be lehet pakolni uzsonnára munkába, az íze csak jobban összeáll addigra. A padlizsán és csicseri borsó húsosságát tökéletesen frissíti a fűszeres, citromos öntet. Ha pikánsan szereted, tegyél bele egy kis chili paprikát is. Elkészítési idő 40 perc. Hozzávalók 4 személyre: 2 padlizsán, 2-3… Tovább »

Megint inkább csak ötlet, mint bonyolult recept, de akik rendszeresen olvasnak tudják, hogy egyébként sem szeretek pepecselni. Nem mintha lenne választásom, nincs időm rá, és kész. Imádom a retket. Mindig van a hűtőben, és ha nassolni van kedvem csupán pár szemtől is jobban érzem magam. Egészséges, finom, ízes, mit lehet nem szeretni? Ezzel a…
Egyszerű és gyors saláta, ami különleges ízével garantáltan feldobja a mindennapokat. Hozzávalók 4 személyre: 1 fej kínai kel, 6 retek, 4 újhagyma, ½ kimagozott chili paprika apróra szeletelve, 1 répa. Öntet: 4 ek szezám mag, 2 ek cukor, 4 ek borecet, 1 ek szezámolaj, 1 ek szója szósz. (ek – evő kanál) Darabold fel a…