Támad a virsli polip

 

Csak ötletnek, ha jó napot akarsz szerezni a picinek. Nem ajánlom, hogy minden nap ilyen legyen a kaja, mert akkor aztán búcsút mondhatsz minden szabadidődnek, de időnként megéri a plusz munka.

Hozzávalók:

tetszés szerint virsli,

olaj a sütéshez,

hurkapálcika,

kés,

mustár,

ketchup.

A virslik végét vágd le tetszőleges hosszra (ettől függ milyen magas lesz a polip), majd szúrd rá villára a csúcsos végét. A levágott oldalt késsel be kell metszeni először keresztben, majd átlósan.

A polipokat oldalra fektetve süsd ki az olajban. A „lábak” gyorsan fel fognak kunkorodni, utána csak par perc kell, hogy a virsli teljesen átsüljön.

Miután kivetted az olajból, hurkapálcikával bökj neki két szemet, késsel vésd ki a száját.

Tálaláshoz mustár, ketchup.

Jó szórakozást!

Megmártózunk

 Ha tetszik a recept, oszd meg és csatlakozz a Főzni jó Facebook közösséghez, hogy soha ne maradj le az újdonságokról. Köszi szépen!

Címkék: , , , , ,
Tovább a blogra »